Home :: Therapie Tarief

Therapie Tarief

Alle hieronder genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Ze kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Indien een wijziging een verhoging is, is deze nooit van toepassing op reeds gemaakte afspraken. Alle prijzen zijn incl. btw. Betaling uitsluitend contact en, als ’t kan, graag gepast.

Je kan een boeking doen met het boekingsformulier
Bijkomende vragen kan je stellen stellen via het contactformulier
Zie ook de pagina met last-minute aanbiedingen.

Prijzen in Euro 1 u. 2 u. 3 u. 4 u. 5 u. 6 u.
Yonitherapie 100 125 150 175 200
Massagetherapie 65 100 125 150
Knuffeltherapie 65 100 125 150
Gesprekstherapie 50 90

Klik op één van de onderstaande therapieën voor meer uitleg over het tarief.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

YONITHERAPIE

Een volledige, intense en sensuele behandeling. We praten (als je dat op prijs stelt) over wat je bezig houdt, je verwachtingen, je wensen, je gevoelens. De massage is intens en ik begeleid je tijdens deze reis naar en door je eigen seksualiteit, je gevoelens, je verlangens. Meestal borrelen allerlei emoties op. De massage neemt je urenlang mee in een reis vol hoogtes (misschien wel een of meerdere orgasmen) en laagtes (rust en zachte strelingen) die je nooit meer zal vergeten. Urenlang zijn jij en je lichaam het middelpunt van de wereld, krijg je onverdeelde en intense aandacht zonder dat je iets terug behoeft te geven.
Vier uur is ideale duur voor een yonitherapie sessie, zeker als je kiest voor therapie. Er is veel tijd om te ervaren en te praten. Je zal ook merken dat zo’n 4-uur sessie écht niet te lang is, integendeel, je zal merken dat de uren letterlijk voorbij vliegen en je het jammer gaat vinden dat het al voorbij is!

Tarief:   2 uur: 100 €,   3 uur: 125 €,   4 uur: 150 €,  5 uur: 175 €,  6 uur: 200 €, per uur extra: 40 €.

YONITHERAPIE (“Light” versie)

De “light” versie van een volledige yonimassage. Een goede keuze indien je wat betreft het yoni gedeelte niet ziet zitten dat ik verder ga dan de buitenkant van je yoni. Wil je eerst met mij kennismaken en je niet meteen een volledige yonimassage wilt boeken, is dit een uitstekend begin. Ook hier bepaal jij, zoals bij alle massages, wat wel en wat niet gebeurt. Voel je je goed en veilig dan kunnen we samen bepalen tot waar we gaan. Er is alle ruimte om voor, tijdens en na de massagesessie samen te praten over dingen die je bezig houden, over wat je voelt, ervaart enz Deze massage ligt eigenlijk tussen een ‘normale’ massage en een yonimassage. Voel je je veilig genoeg om vanuit deze massage over te gaan naar een Yoni-Full? Dat kan!
De optimale duur voor deze behandeling is 3 uur.

Tarief:   2 uur: 100 €,   3 uur: 125 €,   4 uur: 150 €,  5 uur: 175 €,  6 uur:200 €, per uur extra: 40 €.

YONITHERAPIE (“Partner” versie)

Je krijgt van mij een volledige yonimassage maar er is de mogelijkheid dat je partner (man of vrouw) tegen het einde de massage overneemt. Op die manier leert hij jou ook yonimassages te geven en kennis te maken met kanten van jou en je seksualiteit die je partner nog niet kent. Dit is voor het koppel meestal een bijzonder fijne en vooral opwindende ervaring met vaak onverwachte wendingen. Vereiste is wel dat je partner er tegen kan dat ik je yoni masseer en dat jij je vrij genoeg voelt je gevoelens zo onbelemmerd mogelijk te uiten. En dan wordt het zeker een heel prettige ervaring! De optimale duur voor deze behandeling is 4 uur of langer.

Tarief:   2 uur: 100 €,   3 uur: 125 €,   4 uur: 150 €,  5 uur: 175 €,  6 uur: 200 €, per uur extra: 40 €.

MASSAGETHERAPIE

Eigenlijk kan je dit zien als een Yoni-Full of Yoni-Light sessie zonder het “yoni” gedeelte als dit je (nog) niet helemaal ziet zitten. Voor, tijdens en na de behandeling nemen we, als je daar behoefte aan hebt, zoveel tijd als nodig is om samen rustig te kunnen praten over hetgeen voor jou van belang is. De sfeer is fijn, absolute aandacht voor jou en jou alleen en een is vooral  een veilige omgeving om jezelf te zijn of terug te vinden. Onze massage is weliswaar gebaseerd op een “normale” massage maar is zachter, lichter en je kan zeggen dat er daarom een licht erotiserend kantje aan zit. Uiteraard kan je, indien gewenst, je slipje aanhouden. Trouwens, zoals bij al mijn behandelingen, bepaal jij wat er gebeurt, wat wel en wat niet kan.
Wil je vanuit deze massage meteen naar een Yoni-Full of Yoni-Light massage gaan, is dat geen enkel probleem.

Tarief:   1 uur 65 €,  2 uur: 100 €,   3 uur: 125 €, 4 uur: 150 €.

KNUFFELTHERAPIE

Knuffelen is een primaire behoefte. Knuffelen is goed voor je, het geeft troost en emotionele ondersteuning; voelen dat je ‘er mag zijn’. Knuffelen heeft alleen maar positieve effecten en kan je zien als een soort wondermiddel. Knuffelen is een gesprek zonder woorden in een taal die élk mens verstaat: van baby tot volwassene. Een knuffeltherapie-sessie stel je zelf samen, je legt zelf vast wat er wel en niet kan, waar je behoefte aan hebt. Basis is dat Mogelijk wil je eerst wat praten over dingen die je bezighouden. Meestal voel je vanzelf aan wanneer je aan een goede knuffel toe bent. Knuffel-sessies brengen gevoelens van warmte, veiligheid, vertrouwen, geborgenheid en dat in een volkomen veilige omgeving. De ruimte is zacht verlicht, er speelt zachte muziek (of neem je eigen muziek mee!) en brengt je tot rust. Soms is het heerlijk om in mijn armen even in slaap te kunnen vallen, even alles loslaten en vergeten….

De optimale duur voor deze behandeling is 2 uur of langer.

Tarief:   1 uur 65 €,  2 uur: 100 €,   3 uur: 125 €,   4 uur: 150 €.

GESPREKSTHERAPIE

Gesprekstherapie is een uitstekende manier om een aantal zaken aan te pakken, bespreekbaar te maken en samen met mij te zoeken naar de antwoorden waarnaar je op zoek bent, naar andere inzichten enz. Ik werk voornamelijk met problematiek rond seksualiteit, seksueel/fysiek/emotioneel misbruik, eenzaamheid, zelfvertrouwen, persoonlijkheid, vrouw-zijn enz. Ik werk uitsluitend met vrouwen (en eventueel hun partners). Verwacht van mij niet dat ik even je problemen oplos. Mijn rol is vooral om je eigen sterkte boven te halen om dingen in je leven te veranderen en vooral als dat nodig is je voldoende motivatie en zelfvertrouwen te geven om samen met andere gespecialiseerde hulpverleners verder te helen.

Je eerste sessie is – zonder extra kosten – ongeveer een half uur langer om ons beiden de gelegenheid te geven te zien of en hoe we samen verder gaan.

Tarief:   1 uur 50€,  2 uur: 90 €.

Therapie op maat

De tarieven voor Therapie op maat (speciale wensen enz.)  zijn afhankelijk van hetgeen de speciale wensen inhouden. We worden het daar wel over eens. Maak je wensen kenbaar via het contactformulier en zodra we het er samen over eens zijn wat de therapie-op-maat omvat, zal ik je een prijs geven voor een sessie. De prijs is onder andere afhankelijk van soort therapie, speciale wensen, mogelijk zaken als accommodatie, reisafstand en tijd enz.

Andere kosten (accommodatie, verplaatsing)

In het geval dat de therapiesessies niet plaats (kunnen) vinden in mijn eigen praktijk, bestaat de mogelijkheid dat we die sessie doen bij jou thuis of bv. op hotel.

De kosten van een andere accommodatie zijn voor jou, de verplaatsingskosten en tijd reken ik aan aan 0.35 € per kilometer heen en terug.

In het geval dat de verplaatsing zodanig is dat ik zal moeten overnachten zijn de kosten daarvan voor jou.

Soms combineer ik verschillende verplaatsingen in één en in dat geval betaalt iedereen een evenredig deel, dus is dat goedkoper.

NOG WAT “REGELTJES”

 • De  eerste keer dat je bij mij komt kan de sessie mogelijk iets langer duren; we hebben vaak even rustig tijd wat meer tijd dan gewoon nodig om met elkaar kennis te maken.
 • Indien je geneesmiddelen gebruikt of het is noodzakelijk dat ik rekening moet houden met een bepaald medisch ‘probleem’, dan verwacht ik dat je dat van tevoren spontaan even vertelt en mij duidelijk maakt waarmee ik exact rekening moet houden.
 • Hygiëne is voor jou en mij van het grootste belang. Het lijkt mij logisch dat je voordat je voor een sessie komt, thuis gedoucht hebt. Indien je dat wilt kan je voor het begin en na de sessie altijd even douchen.
 • Het kan zijn dat het de eerste keer dat je komt het je tegenvalt. Dat je liever stopt en terug naar huis gaat. Uiteraard kan zoiets gebeuren. De regel is dat, op het moment dat ik je vraag of ik je slipje mag uitdoen, je kan besluiten te stoppen. Da’s ok, want je gaat niet een paar uur ‘aan je lijf laten zitten’ tegen je zin. Je zegt dat gewoon en we stoppen. Ik zal natuurlijk wel willen weten waarom je wilt stoppen maar als je dat liever niet zegt is dat ook oké. Ik zal nooit aandringen. Je kleed je dan gewoon aan en gaat naar huis. Kosten: NUL euro.
 • Als je een LastMinute sessie hebt geboekt kan je NIET annuleren, wel – als het de eerste keer is dat je komt – kan je de sessie kosteloos afbreken zoals hierboven staat omschreven.
 • Je kan afspreken op elke dag van de week, ook in het weekend voor een ochtend, middag of avond sessie. In de aangegeven tijden is de tijd voor gesprek, aan- en uitkleden enz. inbegrepen! Extra tijd hiervoor voor een kennismakingsgesprek (eerste keer) = gratis.
 • Alle prijzen onder voorbehoud van wijziging. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • Je kan aan het begin of aan het einde van een sessie afrekenen. Aan het begin afrekenen heeft het voordeel dat je aan het einde het toch wat sfeer-onderbrekende deel van het afrekenen kan overslaan. Maar de keuze is aan jou. Afrekenen uitsluitend cash en als het kan, graag gepast.
 • Afspraak minstens 4 dagen tevoren afgezegd: 0 Euro te betalen.
  Afspraak minstens 72 uur tevoren afgezegd: 10% te betalen.
  Afspraak minstens 48 uur tevoren afgezegd: 30% te betalen.
  Afspraak minstens 24 uur tevoren afgezegd: 50% te betalen.
  Afspraak minder dan 24 uur tevoren afgezegd: 100% te betalen
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]