Home :: Therapieën :: Massagetherapie

Massagetherapie

therapie-massage-home

Aanrakingsarmoede: ook wel genaamd ‘tactiele ondervoeding’
In onze (westerse) maatschappij is aanraken een gevoelsbeleving die steeds zeldzamer wordt. Toch is aanraking een biologische behoefte. Een tekort aan aanraking leidt op den duur tot slechtere kwaliteit van leven; in eerste instantie alleen geestelijk/emotioneel, op den duur zelfs lichamelijk.

 

Massagetherapie, zoals ik deze in mijn praktijk aanbied, is niet hetzelfde als “zweedse massage”. Mijn massages zijn niet bedoeld om stramme spieren los te maken, ze zijn vooral zacht, rustgevend, respectvol. Ze zijn er speciaal op gericht om je totaal tot rust te brengen en je elk deeltje van je lichaam heel bewust te laten voelen. Als je er zin en behoefte aan hebt om te babbelen: daar is alle plaats voor, geen onderwerp dat je niet kan bespreken.

Aanraking is een van de belangrijkste vormen van communicatie. Aanraking is het fundamentele middel van massage therapie. Door aanrakingen met gevoel kan ik in contact komen met jou en belangrijke en gevoelige plekjes lokaliseren.  Als je je los kan maken van de dagelijkse realiteit en voelt en luistert naar je eigen lichaam kan een gerichte respectvolle massage, die zo goed als mogelijk inspeelt op hetgeen voor jou belangrijk is, naast ontspanning ook bijdragen aan het gevoel van eigenwaarde en welzijn.

Het verloop van een massagetherapie-sessie wordt grotendeels bepaald door jouw wensen. Je kan gemasseerd worden met al je kleren aan tot totaal naakt en alles daartussen. Jij kiest waarbij je je het comfortabelste voelt, het gaat immers om JOU!

Als je denkt over yonitherapie maar het nog niet ziet zitten omdat je nog niet weet wie ik ben, is het mogelijk een goede stap om eerst een “gewone” massagetherapie-sessie te boeken. Je kan dan daarna (of tijdens de sessie zelf) besluiten dat je wél voor yonitherapie wilt gaan. Een goede manier om even de kat (in dit geval de therapeut) uit de boom te kijken… 🙂

BOEK EEN MASSAGETHERAPIE: Je kan een massagetherapie sessie boeken via het reserveringsformulier.
TARIEVEN: Alle tarieven kan je op deze pagina vinden.
LAST-MINUTE: Kijk op de last-minute pagina of er voor een bepaalde datum een speciaal prijsje is.