Home :: Blog :: Nog geen 18 en op zoek naar hulp

Nog geen 18 en op zoek naar hulp

In mijn praktijk krijg ik (helaas) regelmatig te maken met jongeren, soms al vanaf 14 jaar. Ze zijn op zoek naar hulp na seksueel misbruik (incest, verkrachting, grensoverschrijdend gedrag…) of willen informatie over seksualiteit. Momenteel aanvaard ik geen cliëntes jonger dan 18 jaar. Wettelijk gezien zou ik jongeren mogen aanvaarden vanaf 16 jaar (zie bv. dit artikel). Ik verwijs voorlopig nog alle -18-jarigen door naar andere vormen van hulpverlening (lees hier meer).

Ben je jonger dan 18 en je zoekt hulp dan kan je mij altijd mailen (bernard@yonitherapie.com). Ik zal graag – kostenloos – samen met jou zien of ik je verder kan helpen naar andere vormen van hulpverlening.

Meer info onder andere bij: Centrum Seksueel geweld Nederland.