Home :: Tarieven

Tarieven

Let op: vanaf 10/10/2019 geef ik weer een aantal wellness behandelingen. Binnenkort kan je hier meer informatie en prijzen vinden. Nog even geduld dus…

Op onderstaande pagina’s vind je meer uitleg over mijn tarieven. Sinds het begin van yonitherapie (in 2002), zijn de prijzen ongewijzigd gebleven. Ik probeer mijn tarieven zo betaalbaar mogelijk te houden, niet in de laatste plaats omdat veel van mijn cliënten dat bedrag niet gemakkelijk op tafel kunnen leggen. Voor een groot aantal cliënten is de yonitherapie van essentieel belang op weg naar een gelukkiger leven en heb daarom besloten om de prijzen zo lang mogelijk ongewijzigd te laten zodat ze toch met redelijke tussenpozen een sessie kunnen volgen. Let ook op voor de regelmatig voorkomende “last-minutes” waardoor je nog iets betaalbaarder voor een therapie-sessie kan komen.

Tarieven en uitleg over de therapie-sessies
Boek een sessie met het boekingsformulier
Stel je vragen via het contactformulier

Alle prijzen zijn onder voorbehoud. Ze kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Indien een wijziging een verhoging is, is deze nooit van toepassing op reeds gemaakte afspraken. Alle prijzen zijn incl. btw. Betaling uitsluitend contant en, als ’t kan, graag gepast.