Home :: Therapie Tarief

Therapie Tarief

Alle hieronder genoemde prijzen zijn onder voorbehoud. Ze kunnen ten alle tijden gewijzigd worden. Indien een wijziging een verhoging is, is deze nooit van toepassing op reeds gemaakte afspraken. Alle prijzen zijn incl. btw. Betaling uitsluitend contact en, als ’t kan, graag gepast.

Je kan een boeking doen met het boekingsformulier
Bijkomende vragen kan je stellen stellen via het contactformulier
Zie ook de pagina met last-minute aanbiedingen.

Prijzen in Euro1 u.2 u.3 u.4 u.5 u.6 u.
Yonitherapie100125150175200
Knuffeltherapie65100125150
Gesprekstherapie5090

Klik op één van de onderstaande therapieën voor meer uitleg over het tarief.

NOG WAT “REGELTJES”

 • De  eerste keer dat je bij mij komt kan de sessie mogelijk iets langer duren; we hebben vaak even rustig tijd wat meer tijd dan gewoon nodig om met elkaar kennis te maken.
 • Indien je geneesmiddelen gebruikt of het is noodzakelijk dat ik rekening moet houden met een bepaald medisch ‘probleem’, dan verwacht ik dat je dat van tevoren spontaan even vertelt en mij duidelijk maakt waarmee ik exact rekening moet houden.
 • Hygiëne is voor jou en mij van het grootste belang. Het lijkt mij logisch dat je voordat je voor een sessie komt, thuis gedoucht hebt. Indien je dat wilt kan je voor het begin en na de sessie altijd even douchen.
 • Het kan zijn dat het de eerste keer dat je komt het je tegenvalt. Dat je liever stopt en terug naar huis gaat. Uiteraard kan zoiets gebeuren. De regel is dat, op het moment dat ik je vraag of ik je slipje mag uitdoen, je kan besluiten te stoppen. Da’s ok, want je gaat niet een paar uur ‘aan je lijf laten zitten’ tegen je zin. Je zegt dat gewoon en we stoppen. Ik zal natuurlijk wel willen weten waarom je wilt stoppen maar als je dat liever niet zegt is dat ook oké. Ik zal nooit aandringen. Je kleed je dan gewoon aan en gaat naar huis. Kosten: NUL euro.
 • Als je een LastMinute sessie hebt geboekt kan je NIET annuleren, wel – als het de eerste keer is dat je komt – kan je de sessie kosteloos afbreken zoals hierboven staat omschreven.
 • Je kan afspreken op elke dag van de week, ook in het weekend voor een ochtend, middag of avond sessie. In de aangegeven tijden is de tijd voor gesprek, aan- en uitkleden enz. inbegrepen! Extra tijd hiervoor voor een kennismakingsgesprek (eerste keer) = gratis.
 • Alle prijzen onder voorbehoud van wijziging. Alle prijzen zijn inclusief BTW.
 • Je kan aan het begin of aan het einde van een sessie afrekenen. Aan het begin afrekenen heeft het voordeel dat je aan het einde het toch wat sfeer-onderbrekende deel van het afrekenen kan overslaan. Maar de keuze is aan jou. Afrekenen uitsluitend cash en als het kan, graag gepast.
 • Afspraak minstens 4 dagen tevoren afgezegd: 0 Euro te betalen.
  Afspraak minstens 72 uur tevoren afgezegd: 10% te betalen.
  Afspraak minstens 48 uur tevoren afgezegd: 30% te betalen.
  Afspraak minstens 24 uur tevoren afgezegd: 50% te betalen.
  Afspraak minder dan 24 uur tevoren afgezegd: 100% te betalen