Home :: Therapieën

Therapieën

Yonitherapie is een combinatie van veel dingen: gewone ontspanningsmassage, yonimassage, heel diepgaande gesprekken en heel vaak een knuffelmoment. Het is een totale onderdompeling in veiligheid, veel aandacht, fijne gevoelens in je lijfje, vrijuit kunnen praten enzovoorts. Geen enkele sessie is gelijk, iedere keer wordt die anders ingevuld op basis van de wensen van de cliënte en de dingen die gebeuren… meestal ontwikkelt alles zich als vanzelf binnen de grenzen die we hebben afgesproken.

In de loop van de jaren hebben cliënten vaak gevraagd of ze ook gewoon konden komen om te babbelen en niets meer (gesprekstherapie), een uurtje broodnodige knuffels komen halen (knuffeltherapie) of gewoon een “gewone massage” (massagetherapie). Dit allemaal naast de basis van alles: yonitherapie. Uiteraard kan dat. Vanaf eind 2015 bied ik dan ook deze vier onderdelen als aparte sessies aan.

YONITHERAPIE is een totaalpakket van yonimassage, gewone massage, gesprekken en knuffelen. Je bepaalt zélf wat wel en niet kan. Niets moet, bijna alles kan. De ideale duur van zo’n sessie is 4 uur.
KNUFFELTHERAPIE is een heel prettige manier om even troost en ondersteuning te voelen, om even geborgen te zijn. Trek gemakkelijk zittende kledij mee, bv. een trainingspak of een pyama.
GESPREKSTHERAPIE is een uitstekend moment om te kunnen praten over de dingen die je bezighouden en in het bijzonder als het over seksualiteit, misbruik, relaties, zelfbeeld enz. gaat.